:

Social Media

NetWarc Media

Strandvakantie Zeeland

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

Zeeland vakantieland bestaat uit de eilanden Noord-Beverland, Schouwen-Duivenland, Sint Philipsland, Tholen, Walcheren en Zuid-Beveland. Zeeuws-Vlaanderen is het enige stukje Zeeland dat niet helemaal omringd is door water omdat het in het zuiden aansluit aan België.

 

De Zeeuwse stranden behoren tot de schoonste van Nederland en als extra bonus krijg je aan de Zeeuwse kust ook nog eens de meeste zonuren van Nederland!

Tips vakantiehuizen en vakantieparken in Zeeland

Zeeland, populair voor een vakantie aan zee

Cadzand, Nieuwvliet, Breskens

Dit is één van de populairste vakantiegebieden van Nederland.

Ga met de kinderen op zoek naar haaientanden bij Cadzand en het natuurgebied het Zwin. Het strand is er ruim 11km lang. Het mooie duingebied heeft diverse fiets-en wandelroutes.

Bij Nieuwvliet ligt misschien wel het mooiste strand van Zeeuws-Vlaanderen. Door zandbanken voor de kust is er weinig stroming en daarom ideaal met kinderen.

Het strand van Breskens is het enige in Nederland waar je met de auto tot aan het strand kunt, waardoor het erg geschikt is voor minder validen.

17 km zandstrand + fiets- en wandelroutes

Renesse Domburg

Op Schouwen liggen 17 km zandstrand en tesamen met fiets- en wandelroutes maken zij van Renesse een aantrekkelijke badplaats.

Op Walcheren, bij Vrouwenpolder, vind je de breedste zandstranden en duinen van Zeeland.

Oostkapelle is een echte familiebadplaats waar je in de duinen ook lekker kunt wandelen of fietsen, bijvoorbeeld naar de oudste badplaats van Zeeland en dat is Domburg. Hier vind je een historische plaats met een fraai strand en heerlijke natuur voor een geslaagde vakantie.

Gezellige badplaatsen en mooie natuur

dichtbij zeeland

Van Westkapelle tot aan Vlissingen ligt ruim 12 kilometer strand en het mooie natuurgebied de Westkapelse Kreek aan de rand van de tuin van Walcheren.

Vlissingen is een gezellig drukke badplaats met het Badstrand langs de Boulevard en het Nollestrand met zijn duinen.

Tenslotte vermelden wij nog Zoutelande waar het enige op het zuiden gerichte strand van Nederland ligt. Het is een gezellige familiebadplaats en door de ligging wordt het ook wel deZeeuwse Rivièra genoemd

Leuke dorpen en watersport en nog eens watersport!

strandvakantie

In Zeeuws-Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden kun je heerlijke strandwandelingen maken of de duinen verkennen. Heb je even genoeg van strand en zand…. in Zeeland kun je nog veel meer!

Ontdek de polders de pittoreske dorpjes en historische stadjes en je vakantie wordt nog leuker.

Watersporters komen in Zeeland volop aan hun trekken. Het Grevelingen meer is het grootste zoutwatermeer van Europa waar je kunt surfen, zeilen, en duiken.

Een uniek gebied waar veel recreatie plaats vindt!